1 Mart 2013 Cuma

Deniz ürünleri ve...


Hoşlananlar için çok önemli bir keyif işidir deniz ürünleri tüketmek. Önemli organizasyonlar bile yapılır doslar arasında...
Deniz ürünlerinin yanında genellikle asitli beyazları tercih edebilirsiniz. Şaraptaki asit balıktan aldığınız yağın daha rahat sindirilmesine yardımcı olur. Bakalım öneriler neler olabilir...
·         Deniz ürünlerimizden herhangi birini tereyağlı yemeyi tercih ediyorsak ilk akla gelen kesinlikle Chardonnay, belki ikinci olarak Sauvignon Blank düşünülebilir .

·         Tercihimiz sarımsaklı lezzetlerden yana iseen iyi uyum sağlayacak şarap öncelikle  Chardonnay , sonrasında Sauvignon Blank olabilir.

·         Otlarla pişirdiğimiz balığımızın yanında ilk tercihimiz Sauvignon Blank, ikinci tercihimiz Chardonnay  olmalıdır.

·         Acı/baharatlı tercih ediyorsak ilk seçimimizi  Sauvignon Blank olarak kullanmak belkide en iyisidir.

·         Deniz ürünümüzü limonlu tercih ediyorsak Sauvignon Blank, ikinci tercih olarak Chardonnay düşünülmelidir.
Şimdiden afiyet olsun.
Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder