Hoşlananlar için çok önemli bir keyif işidir deniz ürünleri
tüketmek. Önemli organizasyonlar bile yapılır doslar arasında...
Deniz ürünlerinin yanında genellikle asitli beyazları tercih
edebilirsiniz. Şaraptaki asit balıktan aldığınız yağın daha rahat sindirilmesine
yardımcı olur. Bakalım öneriler neler olabilir...
·
Deniz ürünlerimizden herhangi birini tereyağlı
yemeyi tercih ediyorsak ilk akla gelen kesinlikle Chardonnay, belki ikinci olarak Sauvignon Blank düşünülebilir .
·
Tercihimiz sarımsaklı lezzetlerden yana iseen
iyi uyum sağlayacak şarap öncelikle Chardonnay , sonrasında Sauvignon Blank olabilir.
·
Otlarla pişirdiğimiz balığımızın yanında ilk
tercihimiz Sauvignon Blank, ikinci
tercihimiz Chardonnay olmalıdır.
·
Acı/baharatlı tercih ediyorsak ilk seçimimizi Sauvignon
Blank olarak kullanmak belkide en iyisidir.
·
Deniz ürünümüzü limonlu tercih ediyorsak Sauvignon Blank, ikinci tercih olarak Chardonnay düşünülmelidir.
Şimdiden afiyet olsun.
Sevgiler,
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder